Sok minden történt már nyitás óta és még fog is! Röviden összefoglaljuk mérföldköveinket, hogy Ti is részesei lehessetek életünknek:

Íz, élmény, történelem és egy friss honlap is vár rátok: megújultunk, de a lényeg nem változott, továbbra is a megszokott jó hangulattal, kellemes kiszolgálással, a legfinomabb ízekkel, élményekkel várunk!

Kétbalkezes Kukta, ilyen is volt: éttermünk séfje arra adta a fejét, hogy a helyi tévé műsorán hétről-hétre megmutassa tudományát. Ráadásul egy, a konyha közelében soha életében meg nem forduló újságíróval, műsorvezetővel teszi mindezt, nagyon jó hangulatban. Ezeket a kis “oktatóvideókat” veletek is megosztjuk.

Kövessetek bennünket a közösségi oldalakon, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről! Sok izgalmas hírrel, újdonsággal és ami a legfontosabb nyereményjátékokkal várunk Benneteket! Csatlakozzatok hozzánk most Facebook-on!

Mindig valami újdonságon törjük a fejünket: folyamatosan frissülő étlappal, új ételkölteményekkel és különlegességekkel rukkolunk elő, hogy sem Te, sem Mi ne unatkozzunk!

Egyre többen keresnek meg minket, hogy részesei legyünk életük legszebb pillanatának. Felkészült csapattal, forró hangulattal és a legfinomabb ízekkel várjuk az esküvőjükre készülő párokat! De céges rendezvények tekintetében sem panaszkodhatunk!