kökény attila fejléc

Amit érdemes tudni az estről:

Az 1552 Étterem séfje, Tóth Dávid erre az alkalomra a Márton nap jegyében állította össze három fogásos vacsora menüjét, mely Kökény Attila élő zenei előadásával különleges párosítást alkot.

Menüár: 15.000 Ft / fő

„A” menü

  • Leves: liba consommé zöldségekkel, húsával töltött mini raviolival
  • Főétel : konfitált libacomb csipke kéregben, birsalmás-lilakáposztás házi rétessel
  • Desszert : 1552 „lúdláb” pohárdesszert

„B” menü:

  • Leves: Balzsamos cékla krémleves fetasajt morzsával
  • Főétel: Házi sonkában tekert falusi csirkemell édesburgonya gratinnal, sült sütőtök veloute
  • Desszert : 1552 „lúdláb” pohárdesszert

A menüár fejenként egy welcome drinket tartalmaz, további italok nincsenek benne az árban. Foglalásnál minden esetben kérjük előre feltüntetni a választott menüt! Az ételek felszolgálása 18:00-kor kezdődik, kérjük időben érkezzenek, hogy az előadást ne zavarják meg. Ételérzékenység esetén kérjük az est előtt vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal!

A rendezvényen való részvétel elővételes jegyvásárláshoz kötött, melyet személyesen lehet megtenni az 1552 Étteremben vagy előzetesen az étterem elérhetőségein (etterem@1552.hu, +36 30 869 6219) visszaigazolt  asztalfoglalás után átutalással az alábbi bankszámlaszámra: 61600070-10323687. Közleményben kérjük feltüntetni a nevet, a résztvevők számát és az est nevét („Kökény”). Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük mihamarabb jelezzék részvételi szándékukat!

A jegyárak visszatérítésre kerülnek, ha az esemény bármilyen okból elmaradna!

Az eseményen való megjelenés beleegyezést jelent, hogy a helyszínen készült fotó és videó anyagot éttermünk promóciós célra felhasználja.