Télen indítottunk egy játékot, amibe titeket is belevontunk! Négy klasszikus étel közül választhattatok ki egyet, amivel az volt a tervünk, hogy új köntösbe öltöztetjük. A túróscsusza, a rakott burgonya, a csörögefánk és a hortobágyi húsos palacsinta közül az utóbbi kapta a legtöbb voksot!

Fantáziánkat elővéve, igazán szuper új kabátot varrtunk a régi kedvencre.

Így a kakusfüves, sós palacsintába lepirított és aszalt paradicsommal felfrissített szükemarha borjút teszünk, a mártást pedig szárnyasból készítjük, a jól megszokott paprika alappal. Tálaláskor megbolondítjuk paprikahabbal, mustármaggal, füstölt olajjal és bacon morzsával.

Isteni ízkombináció sikeredett a felújított klasszikusból, amit nektek is köszönhetünk! Kóstoljátok és szeressétek, ahogyan mi is!

Fotók: Bóta Évi