Végre beköszöntött a jó idő, ilyenkor egy könnyed krémleves igazi kikapcsolódás és feltöltődés szervezetünknek is! Ismét kicsempésztük a finomságok receptjeit a konyháról, amiket nem sajnálunk veletek megosztani! Egyiket sem érdemes kihagyni!

A sós ízek kedvelőinek Zöldspárga krémleves:

A póréhagymát vajon és olívaolajon megpirítjuk, majd rátesszük a zöldspárgákat. Ezt felöntjük zöldség alaplével, ezután fűszerezzük kakukkfűvel, görögszénával, thai curry-vel. Ha elkészült citrommal ízesítjük, és átpasszírozzuk. Marokkói sós citrommal és dehidratált tojással tálaljuk!

Az édesszájúaknak Meggykrémleves:

Vörösborral, fahéjjal, szegfűszeggel, mentával és cukorral főzzük fel a meggyet addig, amíg visszasűrűsödik. Ezt követően átturmixoljuk, utána laktózmentes joghurttal és tejszínnel könnyítjük. Tálaláskor az étterem közkedvelt desszertje, mandulában megforgatott túrógombóc kerül mellé, és frissítő gyümölcsök.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!