Ahogyan arról már beszámoltunk nektek, igazán változatos lett az őszi-téli étlapunk, amibe most is szívünk-lelkünk beletettük.

Természetesen az örök nagy kedvencek maradtak, azonban hozunk nektek igazán különleges összeállításokat is. Most az előételeinket ajánljuk nektek, mint például a vegetáriánusok leendő nagy kedvencét, a sült cékla variációkat, ugyanis többféle formában is tálaljuk ezt, többek között sülve, marinálva, hamuként, megbolondítjuk egy kis sajttal és endíviával, fenyőmaggal tálaljuk.

A közkedvelt hortobágyi húsos palacsinta állandó szereplője étlapunknak, és most már egy kacsamáj terrine is, amit édesburgonyával, birsalmával tálalunk, köretnek pedig vajon grillezett kalács kíséri. Ezek mellett szarvas szalámi, vadkacsa-rilette és Sándor Tamás sajtkészítő termékei, akár egy kis finom egri bikavér mellé. Étlapunk kialakításakor fontos szempont volt, hogy a helyi és környékbeli termelők alapanyagait használjuk, így kóstolhatja meg a hozzánk betérő a bükk hamisítatlan ízeit.